El Consell de la Joventut de València té una sèrie de recursos i serveis a la disposició de les associacions juvenils i de la joventut de la ciutat, que podeu reservar des d’aquesta Web, sempre tenint en compte l’ACORD D’ÚS DE MATERIALS I ESPAIS DEL CJV aprovat en l’Assemblea General Ordinària celebrada el 14 de desembre de 2016.

Espai de Coworking

En la nova seu del Consell de la Joventut de València disposem d’un espai de Coworking al servei de grups de joves o associacions juvenils que necessiten un espai de treball per a desenvolupar la seua activitat.

Comptem amb taules de treball individuals i de grup, armaris i material d’oficina a disposicions de les persones que ho sol·liciten. Com a màxim es podrà reservar per a quinze dies seguits l’espai.

Sala de reunions

La sala de reunions permet tenir un espai de treball diferenciat de la resta del coworking Amb capacitat per a 8 o 10 persones, aquest espai ens permet tenir reunió de la nostra entitat sense molestar a la resta de persones que estan treballant en l’espai comú.

Sala Multiús

Per a reunions de més persones o xicotetes formacions, tenim a la disposició de la joventut de la ciutat una sala amb capacitat per a unes 20 persones.

RESERVES

Vols reservar algun dels nostres espais?

El CJV té un conveni amb l’Ajuntament de València que ens permet tindre certs beneficis per a accedir a altres espais de la regidoria de joventut, per exemple:

Altres sales

Casals d'esplai

Les entitats membre del CJV poden utilitzar els albergs municipals amb una reducció en el 50% del cost total. En els següents enllaços tens més informació dels dos casals d’esplai:

CASAL D’ESPLAI “EL SALER”